lördag 26 augusti 2017

HÖSTBREV - augusti 2017Höstbrev augusti 2017 på webben

Hej alla medlemmar i PFF!

Sommarmånaderna har gått så fort, kvällarna blir mörkare, skolorna har börjat och då kommer höstkänslorna direkt. Då får vi glädja oss åt de aktiviteter som drar igång ute i lokalavdelningarna nu i september.

Årsmötet hölls i år på Westmanska Huset och vi hade bjudit in fysikprofessorn Bodil Jönsson, som pratade över temat: Tiden, tiden alltid denna tiden. Det är alltid lika intressant att läsa eller höra hennes strukturerade tankar om tid och även om arbete och åldrande. Nu vet vi att hjärnan fortsätter att utvecklas hela livet. ( Föredraget i sammandrag ),

Vi planerar redan nu nästa årsmötesföredrag, som förmodligen kommer att handla om e-hälsa.

Även den här våren bjöd vi in våra lokalombud till en dag för utbyte av idéer och tips och för att lära sig lägga in egna aktiviteter på webbsidan. Större delen av dagen ägnade vi därför åt den och Roland, vår webbmaster, visade oss vilka spännande saker som döljer sig under alla de olika flikarna.

Besök gärna webbsidan: pensioneradefarmacevter.se då och då. Den förnyas ständigt med aktuella artiklar och intressanta videoföreläsningar!

De flesta av våra medlemmar har nu lämnat sina e-postadresser till oss, vilket innebär att vi snabbare kan nå ut med meddelanden om aktiviteter. Ekonomiskt och miljövänligt. Dessutom får man nyhetsbrev under höst och vår. Om ni ännu inte lämnat er e-postadress, gå in på webbsidan under fliken KONTAKT, pensioneradefarmacevter.se/kontakt/ eller hör av er till oss i styrelsen för hjälp.

Vi i styrelsen önskar er en fin höstsäsong och att ni deltar i de aktiviteter som anordnas. Tänk också på att det går bra att vara med hos andra lokalavdelningar i mån av plats. Titta på webbsidan!

Styrelsen/
Inger Sandahl
08-6405413
073-034 9151

 Bilagor
Pensionerade Farmacevters Förbunds webbsida.
Samlad information om lokalavdelningarnas höstaktiviteter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar